OKULUMUZ E-TWİNNİNG PROJESİNE BAŞLIYOR

24.03.2022 1570

Okulumuz Kepez Ortaokulu olarak Hatice Mehmet Ekşioğlu Ortaokulu ile birlikte planladığımız "WRITE YOUR OWN STORY&CREATE YOUR OWN STORYBOARD" e-twinning projesi onaylanmıştır.

"WRITE YOUR OWN STORY&CREATE YOUR OWN STORYBOARD" projesi öğrencilerin hayal güçlerini ve Web 2.0 araçlarını kullanarak hikâye yazmalarını, hikaye paneli oluşturmalarını sağlayan bir e-Twinning projesidir. Öğrencilerin bu proje sayesinde hem medya okuryazarlığı hem de yabancı dilleri gelişecektir.

Tüm dil becerilerini etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak amaçlanmıştır.

1.Aşamada projemiz için öğrenci seçimleri yapılmıştır.

Ali Artuk

Ahmet Yusuf Usal

Fatma Ennur Teytfi

Cemre Konur

Hiranur Askan

Nisa Dagal

Zeynep Çelik

Ayşe Özdemir

Mehmet Bünyamin Deniz

Merve Adan

2. Aşamada afiş ve logo çalışmaları yapılmıştır. Logo için öğrencilerimizden çalışmalar toplanmış ve bir oylama ile logomuz belirlenmiştir. Yapılan oylama sonucu Cemre Konur isimli öğrencimizin çalışması proje logosu olarak belirlenmiştir. Afiş için ise proje ortağımız olan Hatice Mehmet Ekşioğlu Ortaokulu'ndan Nisa Nur Üzüm isimli öğrencimizin çalışması proje afişi olarak seçilmiştir.

24-03-202224-03-202224-03-202224-03-2022