Kepez Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 08.30 Ders Bitiş Saati : 15.30
Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(414) 471 44 93

WEB - https://kepezortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH SULTAN MEHMET MAH. FATİH SULTAN MEHMET 12 SK. NO: 4A CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Fatih Sultan Mehmet Mahallesi G Küme Evleri No:10 Ceylanpınar/Şanlıurfa

Ulaşım Okulumuzun önünden belediyenin taşıma araçları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.